En bilfri skärgårdsidyll med salta vindar i ståtliga ekar.

Härliga höstpromenader, spännande seglarskola eller kul krabbfiske.

Här skapar du ditt eget äventyr. Din vardag. Din återhämtning.

En sak är säker - vart du än vänder näsan är du strax vid havet.

Ett liv i Gläntan på Grötö är snart verklighet.

Den kan bli din. Välkommen ut!

oversikt.jpg
Det här är
Gläntan på Grötö.

I vår mysiga glänta på bilfria Grötö ska vi nu bygga 24 kvadratsmarta bostadsrättslägenheter, alla i parhusform. Arkitekturen påminner om den klassiska svenska bondgården, där man hade vita torp och faluröda lador. Bostäderna är tänkta som uthyrningsbara fritidsboenden och finns från två till fyra r.o.k. Läget är underbart med hav och natur alldeles inpå knuten. Självklart har också alla lägenheter rejäla uteplatser, eftersom livet här till stor del levs utomhus. Vill du göra tillvaron extra bekväm smiter ni över till områdets kvarterskrog för en trevlig middag. Och eftersom krögaren även driver ett litet pensionat har du nånstans att hysa in dina gäster om allt för många vill hälsa på i idyllen. De flesta som drömmer om skärgården ser nog lata sommardagar framför sig. Men faktum är att det är minst lika häftigt året runt. När vinterstormarna får fönstren att skaka är det underbart att krypa ner i soffan med en deckare.

 

Gläntan består av två olika typer av boenden. Ladan och Torpet.

 
Bostäder inom
BRF Södra Eken

Nedan ser du vilka Lador och Torp som finns. Läs mer på mäklarens sida för detaljerad information och vilka som finns lediga.

Bostäder i Gläntan på Grötö
 
Interior3-Lada.jpg
Tack för ditt intresse!

Följ projektet i din inkorg.

 

Eftersom vår lilla ö är bilfri lämnar du bilen antingen inne i Hjuvik eller på någon av öarna Öckerö eller Björkö. Det går även finfint att åka kollektivt hela vägen, Västtrafiks reseplanerare berättar hur du reser och när det finns avgångar.

 

Ön bjuder på ett flertal badplatser som passar både stora och små, värda att nämna är långgrunda sandstranden. Knöten i norr och klippbadplatsen längst i söder. Men allra närmast är förstås Gläntans egen badplats, rakt väster om oss. Hela kustlinjen är värd att utforska för att hitta ditt eget favoritställe för både krabbfiske och bad. Om du blir osäker på vart du ska bege dig härnäst är det en god idé att ta dig till Valens utkiksplats. Ett perfekt ställe att planera dina fortsatta äventyr ifrån. När andan faller på väntar både fotbollsplan och lekplats. Ny energi skaffas lätt i hamnens glasskiosk eller på Gläntans restaurang.

Till Grötö kommer du med färja.

Kolla aktuella turlistor här.

 

Ett liv i Gläntan på Grötö är snart verklighet. Den kan bli din.

Välkommen ut!

karta.png