top of page
GG2101-fotografering-2000x1300-12.jpg

Välkommen till bords i Gläntan på Grötö

 

Boka bord för en helkväll eller slink in för en bit mat och något att dricka med utsikt över vackra ängar och hav. I vår avslappnade atmosfär kan alla känna sig som hemma. Njut av lugnet på vår uteservering under härliga sommardagar och ljumma kvällar eller fascineras av vädrets krafter inifrån värmen och gemytet i restaurangen när stormen ryter utanför fönstren.

Meny

Är du sugen på något från havet, en köttbit eller en pizza? Kanske en sallad känns rätt idag, eller varför inte lyxa till det med en läcker dessert? Vi har något för alla och hjälper dig gärna att kombinera med dryck som passar eller föreslår alternativ om du har någon allergi.

IMG_7774.jpg
IMG_7775.jpg

Kvarterskrogen

med stänk av salt

 

Ta en rejäl portion avslappnad kvarterskrog, lägg till grabbnäve grönskande skärgårdsidyll och avsluta med ett stänk salt havsluft. Kombinationen av glittrande hav, uråldriga ekar och blomstrande ängar ger vår välkomnande restaurang en unik inramning. På vår bilfria ö råder lugnet och på restaurangen trivs tillfälliga gäster och seglare lika bra som bofasta öbor. Kom och häng med oss.

toast.png
squid.jpg

Boka bord

Använd vårt formulär för att göra din bokningsförfrågan.

Du når oss även direkt på boka@glantanpagroto.se

Tack för din bokningsförfrågan.

Vi återkommer med bekräftelse inom kort.

bokabord
fish.jpg
GG2101-forografering-1080x1350-13.jpg
GG2101-forografering-1080x1350-14.jpg

Välkommen ut!

bottom of page